Produkter


I min salong prioriterar jag behandlingar och produkter som ger ett synligt och hållbart resultat och som innehåller effektiva ingredienser av hög kvalitet.
Därför har jag valt att arbeta med 
följande hudvårdsmärken:

Thalion: ett exklusivt franskt marint märke som innehåller mycket alger och havsvatten. Internationellt är Thalion ett stort spa-märke. Thalions härliga produkter får du njuta av i Gunillas klassiska ansiktsbehandlingar.

Du kan köpa utvalda produkter i Thalions sortiment hos mig.


DermaQuest: ett avancerat amerikanskt hudvårdsmärke vars produkter är framtagna för att ge bästa möjliga behandlingsresultat till salonger med högt ställda krav. Produkterna är vårdande, rika på botaniska stamceller, peptider och vitaminer. Dessa ingredienser är mycket effektiva och kraftfulla och används i behandlingar där man önskar ett mer kraftfullt resultat eller vill arbeta på ett specifikt hudproblem.

Du kan köpa utvalda produkter i DermaQuests sortiment hos mig. 

 
 

Thalion
 

Thalion är ett franskt marint hudvårdsmärke vars främsta ingredienser är alger och havsvatten. Under de senaste 10 åren har Thalion blivit ledande inom marin kosmetik tack vare att man är ensamt om att inom ett och samma företag integrera alla de marina stegen, från skörd av algerna till den slutliga kosmetiska produkten.

 

Thalion är beläget vid Iroiska Havet i Bretagne, som är klassat av Unesco som ett världsnaturhav. Här har Thalion tillgång till världens bästa algfält med en mångfaldig marin flora. Alger innehåller en hög koncentration av bl a proteiner, mineraler, spårämnen och vitaminer. Likheten mellan människans blodplasma och havsvatten gör att våra kroppar kan ta upp algernas alla välgörande ingredienser. Thalions tekniker att skörda algerna och behandla dem inom 24 timmar i en lågtemperaturtork, gör att alla de viktiga aktiva och kraftfulla ingredienserna i algerna kan bevaras och användas i produkterna.

 

Till Thalions hemsida
 

 
DermaQuest

Det amerikanska märket DermaQuest har en världsledande roll inom växtstamcellsteknik och som internationellt hudvårdsmärke. Produkterna är framtagna av Sam Dhatt, en högt respekterad och prisbelönt kemist inom kosmetika. Företaget grundades för att utveckla patenterade, banbrytande hudvårdsformuleringar till produkter som ger bästa möjliga resultat till hudvårdsspecialister med högt ställda krav.

Sam Dhatt och hans team av kemister har ambitionen att tillhandahålla de säkraste och mest avancerade produkter som finns att nå. Genom att kombinera sin kunskap med den senaste teknologin, har Dhatt och hans team utvecklat en imponerande serie av högeffektiva produkter och professionella behandlingar. 
Till DermaQuests hemsida