Kemisk Peeling

 

 

Kemisk peeling med DermaQuest

Kemisk peeling är ett samlingsnamn för olika behandlingar där aktiva ämnen läggs på huden för hudrening, hudföryngring och hudförbättring.
DermaQuest´s peelbehandlingar har utvecklats av ledande hudläkare och kemister. Behandlingarna är toppmoderna, av högsta klass och utgör en effektiv behandlingslösning för ett brett spektrum av hudproblem, utan att ge en utdragen återhämtningsprocess som kan ge besvärande biverkningar.

Det finns ett antal alternativ med olika styrka från lätta peelingar med successiv förbättring och ingen eller kort återhämtningsperiod, till kraftfulla djupgående peelingar med omedelbara resultat och längre återhämtningsperiod.

Innan alla DermaPeels genomgår vi en konsultation där vi går igenom de olika alternativen och utvärderar vilken metod som passar bäst just för dig. 
Alla DermaPeels består av en serie behandlingar som måste kombineras med rätt anpassade produkter från DermaQuest för hemmabruk för att kunna garantera optimala resultat.

För bästa resultat brukar vi rekommendera att man börjar använda hemvårdsprodukter från DermaQuest ca 2 veckor innan första peelbehandlingen på salongen.DermaQuest´s kemiska peelingar passar för:

- Rynkor och linjer
- Grov hud
- Livlös hud
- Pigmenteringar
- Akne och oren hud
Priser Kemisk peeling med DermaQuest


Primary Pumpkin Resurfacer  995:-
Mot akne och oren hud.
Ökar cellförnyelsen och hjälper till att korrigera pigmentering och hämma inflammation. Förbättrar hudens ton och textur. Mildare än Power Pumpkin Resurfacer

Power Pumpkin Resurfacer  995:-
Mot akne och oren hud.
Ökar cellförnyelsen och hämmar inflammation. Behandlar aknebenägen, tjock, läderartad och solskadad hud. Mer kraftfull än Primary Pumpkin ResurfacerMangoBrite Resurfacer  995:-
För hyperpigmenterad hud.
Återfuktande, blekande och antiinflammatorisk resurfacer med exfolierande (peelande) effekt. Jämnar ut hudtonen och hjälper till att återställa hyperpigmenteringar.Hibiskus Flower Mandelic Peel  995 - 1.495:-
För känslig hud och rosacea. 
Ger näring åt huden med skyddande antioxidanter som har antiinflammatoriska och stärkande egenskaper. Ökar cellomsättningen, bleker oönskade pigmenteringar, ger en fastare och slätare hud med jämnare hudton.